2008-05-25

Igår vart det en rätt så lugn dag. Var till Java och åt frukost. beställde en lek hjälm till Sebbe på team sportia. Handlade en storl. större sandaler på H&M.
Kl 12 skulle Jerker klippa sig så det bar av till White Night och Maria och Amy för att klippa honom. Sebastian fick sin lilla lock i nacken avkapad också, hade tänkt göra det hemma, men han vill ju ALDRIG vara still, så det passade bra att kunna ta den där.

Mamma har haft lite skoj och vill man veta vart man har sina barn så sätt dem i en låda ;)

Igår var Tobbe och Lucinda över, de hade ett paket till Sebastian. Han skulle få öppna själv men var mer intresserad av att slå på paketet än att få av pappret =)
Det var en helt ny outfit, så nu ska han jobba som FBI agent och innom det millitära =) Sen var vi över till Termos och Jessika, första gången vi var där deras lilla flicka är bara 4 dagar yngre än Sebastian och de lekte... var och en på sitt håll, men ibland sa de något till varandra.

Nu har vi ätit välling och ska väl göra oss klara för den här dagen =)
Ska iväg till Frövi och grilla

Kram kram

Å ha en trevlig Mors dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad söta kläder! Så roligt med kort! Ha en bra mors dag! Kram på er!

Anonym sa...

Men vad coola kläder det skulle Juniors pappa gilla! Hehe! :-D
Hoppas du haft en bra 1a morsdag det har jag vi var i Karlskoga och åt tårta å fick presenter av plutten nu vet jag vart barnbidraget försvann denna månad han måste ha snott mitt kort! ;-) Ses imorrn kanske!? Kram kram

Anonym sa...

Haha! Den översta bilden ser det ut som han har tittat lite för djupt i pappas och mammas flaska *S*