2008-03-27

Prästen har vart här....

Jaha, då var denna dag snart över.... just nu sitter jag med lite färg i håret, se om det blir nån skillnad (lite borde det ju bli)

Idag har jag och Sebastian vart ute och träffat Fia och Thyra. Först var vi på babysång och sen blev det lunch på stan och en lång promenad. Trode ju att vi skulle mata småknattarna på stan, men de sov så gott båda två. Sebastian vaknade inte förrän vid 3 när jag väckte honom när vi kom hem.
När vi satt och åt så fick jag medelande från Chattis och hon var på väg in till stan, så då blev det en sväng till upp på stan. En snabb fika och sen hem för att träffa prästen.

Prästen kom vid 19-tiden och det blev lite tal om dit och dat men alra mest om dopet (vilket var meningen) Så det kommer nog bli bra på lördag. Det visade sig att det var bara vi och inga andra barn som skulle döpas. Det var skönt, men var inställd på att det skulle vara fler då de förvarnade att det ALDRIG bara var en. Utan vanligast 3 st och att det inte var ovanligt att det var 2 omgånger med dop. Så 6 barn/ lördag.

Imorgon ska jag hämta nyckel till lilla salen där vi ska ha kaffet efter dopet. Och förhoppningsvis klänningen som vi ska låna. Sen ska Ove komma med smörgåstårtorna kolla blommor.
Pratade med Emmle nyss och hon stod och bakade muffins (trode ju att du skulle göra det lite tidigare gumman)

Nej nu ska jag se om det blir nån färg i håret....

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för sällskapet! Du tog alltså inte mitt råd om ikonerna ;-)Vi ses imorrn.